BlackJack


JOC NOU

Jocul nord-american Blackjack, cunoscut și sub numele de 21, a fost unul dintre cele mai populare jocuri de cazinou din ultima sută de ani și s-a răspândit în întreaga lume. În secolul 21, a fost depășit în popularitate de Slots (jocuri cu aparate de slot), dar rămâne unul dintre cele mai populare jocuri de cărți de cazinou și este disponibil în aproape toate cazinourile atât online, cât și offline.

Blackjack-ul este un joc în care jucătorii concurează împotriva casei, nu între ei. Obiectivul este de a obține un total de mână mai aproape de 21 decât dealer-ul, fără a trece peste 21 (scăpare).

La începutul unui joc de Blackjack, jucătorii și dealerul primesc câte două cărți. În mod normal, cărțile jucătorilor sunt împărțite cu fața în sus, în timp ce dealer-ul are una cu fața în jos (numită carte de gol) și una cu fața în sus. Cea mai bună mână posibilă de Blackjack este o afacere de deschidere a unui as cu orice carte de zece puncte.

Avantajul casei al acestui joc este derivat din mai multe reguli care favorizează dealer-ul. Cel mai important dintre acestea este că jucătorul trebuie să acționeze în fața dealer-ului, permițându-i jucătorului să-și piardă pariul înainte ca dealer-ul să joace.

Ar putea să-ți mai placă